19. veebruaril toimusid Kehra spordihoones Anija valla meistrivõistlused sulgpallis. Anija Valla Spordimaailma poolt esmakordselt korraldatud võistlustel osales 15 sportlast, nende seas 11 meest ja neli naist.

Anija vallast oli võistlustules kaheksa sulgpallurit. Väljaspool arvestust võistlesid ka seitse Raasiku valla sportlast. Anija valla meistritiitli võitis Alari Ehanurm, kes läbis turniiri kaotuseta, alistades finaalis 2:0 (21:18, 21:8) Tanel Viirmanni. Pronksmedali sai kaela Kristjan Lass. Naiste meistritiitel jäi seekord välja andmata, kuna Anija vallast ei olnud ühtegi osalejat. Võistlustele pani auhinnad välja Eesti Sulgpalliliit.
Kui magasid möödunud võistlused maha, siis ära heida meelt. Sulgpalli meistrivõistlused saavad kindlasti toimuma ka järgmistel aastatel. Oma oskuseid saab arendamas käia Kehra spordihoones. Võta ühendust spordihoone administraatoriga (tel. 6084175) ja broneeri aeg!

MEHED:
1. Alari Ehanurm
2. Tanel Viirmann
-. Vahur Parve
3. Kristjan Lass
4. Janek Orumägi
5. Mathias Tammaru
-. Guido Oja
6. Peep Kask
-. Silva Lips
7. Tiit Tammaru
-. Heiko Kraubner
8. Jaak Luukas

NAISED:
-. Helen Pärila
-. Evelin Parve
-. Carol Pähkel