Teisipäeval, 26. detsembril toimusid Kehra spordihoones Anija valla
esimesed meistrivõistlused võrkpallis. Viiel eelmisel aastal jõuluturniirina toimunud võistlus keskendus sel korral oma valla võrkpallihuvilistele, kasutada võis kahte välismängijat. Võistlusreeglite järgi pidi väljakul olema alati vähemalt kaks naist ja kokku viis mängijat. Registreerus kaks võistkonda, kes selgitasid omavahel kolme geimivõiduni mängitavas kohtumises parima.

“Nimega”: Eve Rohtla, Johanna Sepmann, Piret Urmet, Teet Paulus, Kristjan Lass, Mihhail Mitrofanov

“Nimeta”: Ilona Laaneveer, Riina Laaneveer, Karl Henry Mauer (välismängija), Janek Piller, Alar Laagriküll, Kalvi Toome

Mäng algas ühepoolselt, kui võistkond Nimeta võitis esimesed kaks geimi. Järgnevates geimides hakkas neid aga saatma ebaõnn ning Nimega suutis mängu viigistada. Viimases, otsustavas geimis, mis mängiti 15 punktini, käis kõva võitlus. Punkt-punkti heitluse kallutas lõpuks oma kasuks võistkond Nimega, kes sai 15:13 paremusega võidu ning võib end nüüd vähemalt aasta aega uhkusega Anija valla meistriks kutsuda.

Parima naismängija tiitli pälvis Eve Rohtla võistkonnast Nimega
ja parima meesmängija tiitli Karl Henry Mauer (välisliige
Tartust) võistkonnast Nimeta.

Ürituse korraldasid SA Anija Valla Spordimaailm ja spordiklubi Anija
United.

Erilised tänud eraisikutele, kes väga suure panuse ürituse
korraldamisse andsid:

Tiit Tammaru – peakorraldaja ja -kohtunik

Karl Viirmann – mänedžer ja piltnik

Riina Laaneveer  – koordinaator