Kolmapäeval, 24. veebruari varahommikul jagati Kehra linnaväljakul 2020. aasta tegijate auhindu. Aasta sporditeo kategoorias kuulutati võitjaks Kehra päästekomando, kes võitis möödunud aastal üleriigilise kutsemeisterlikkuse võistluse Eliitkomando. Võistkonda kuulusid Aivar Kari, Kristjan Huul, Mark Reisi, Erko Kruusamägi, Roman Ivanov ja Margus Plukk. Päästekomando kogus rahvahääletusel tervelt 367 häält ehk 47% kogu häältesaagist.

Kehra päästekomando nomineerija Marianne Leis kirjutas nende kohta järgmist:
“Kehra päästekomando saavutas 2020. aastal Päästeameti kutsemeisterlikkuse võistlustel 1. koha. Kokku osales meeskondi üle Eesti võistlustel 11 ja sooritada tuli viis rasket ülesannet. Komando on ka eelmistel aastatel püsinud võistlustel esirinnas. Tunnustust vajavad nad eelkõige sellepärast, et mitte olles kutselised sportlased on nad siiski oma ametist tulenevalt alati heas treeninguvormis ja tegelevad aktiivselt tervisespordiga, et olla ka oma ametis kiiremad, tugevamad ja parimad.”

Eliitkomando võistluse uudis Sõnumitoojas: https://sonumitooja.ee/kehra-paastekomando-on-eesti-eliitkomando-2020/

Anija Valla Spordimaailm SA poolt välja pandud 300-eurose preemia pälvis HC Kehra peatreener Mart Raudsepp, kes tüüris meeskonna eelmise aasta viimastel päevadel Eesti karikavõistluste võiduni.

Aasta sporditeo kategoorias olid veel nomineeritud spordiklubi Kehra Käsipall, spordiklubi Anija United ja orienteeruja Marje Viirmann.

Rahvahääletusel jagunesid hääled järgmiselt:
Kehra Päästekomando kutsemeisterlikkuse võistluste 1. koht – 367 häält (47%)
HC Kehra võit Eesti karikavõistlustel käsipallis – 172 häält (22%)
Spordiklubi Anija United panus spordielu arendamisse – 106 häält (13%)
HC Kehra treener Mart Raudsepp – 89 häält (11%)
Marje Viirmanni edukas hooaeg – 56 häält (7%)