Pühapäeval, 3. juunil võis Kehra linna vahel näha palju inimesi, kes kolmekaupa tavaelaniku jaoks ehk mõistmatutes kohtades ja suundades jooksid. Tegu oli suure seiklusspordisarja Ace Xdream Kehra etapiga, mis tõi siia ligemale 500 seiklussportlast üle terve Eesti.

Ace Xdream on neljast osavõistlusest koosnev seiklussari, kus kolmeliikmelised võistkonnad, liikudes jalgsi, jalgrataste ja kanuuga, läbivad maastikule paigutatud kontrollpunktid ning sooritavad lisaülesanded. Võistlus toimub kolmel rajal: A-rada on ekstreemne, B-rada seikluslik ning C-rada lihtne.

Kodusel võistlusel oli loomulikult esindatud suur hulk kohalikke tegijaid.

B rajal tegid kohalikest meestest kõige parema tulemuse (2. koht) Indrek Lillsoo ja Sven Luks koos Alar Viitmaaga, kes kuuluvad Sportland Salomoni võistkonda. Naiste seas tuli võistkond Muumimammad koosseisus Piret Urmet, Marje Viirmann, Riika Ploompuu viiendaks. Segavõistkonnana oli rajal orienteerumisklubi Põrgupõhja võistkond koosseisus Mai Viirmann, Jaan Viirmann ja Kristel Viirmann. Kokku startis B rajale tervelt 104 võistkonda.

C rajal saavutas segatiimide arvestuses esikoha Kehra Ülejõe koosseisus Margus Vijard, Märt Mägi ning Karoliine Vijard. Veel oli rajal kolm OK Põrgupõhja võistkonda, kelle eest võistlesid Anne-Mai Küünemäe, Ann Küünemäe, Triin Lillsoo, Karmen Eveli Kauge, Brita Ploompuu, Argo Kauge, Hendrik Lillsoo, Oskar Luks ja Margus Lõoke. Kehra Kooli poolt oli väljas segavõistkond koosseisus Viktoria Telepina, Ane Laande ja Ilja Tšerepanov.

 

Kõiki tulemusi näeb siit: Kehra Xdream tulemused

Video: ACE Xdream Kehra