7. ja 8. juulil toimusid Haapsalus 43. Eestimaa Spordiliit JÕUD poolt korraldatavad omavalitsuste suvemängud, kus osales esmakordselt ka Anija valla esindus koos 21 võistlejaga. Anija vald teenis alla 8000 elanikuga valdade arvestuses kaheksanda koha 19 võistkonna konkurentsis.

Parimad tulemused saavutasid valla sportlased orienteerumises, kergejõustikus ning jalgrattakrossis. Kõige kirkama medali eest hoolitses Sven Luks, kes oli teistest meesveteranidest kiirem jalgrattakrossis. Orienteerumisvõistlusel saavutas Jaan Viirmann M16 vanuseklassis teise koha. Kergejõustiklastest esinesid medalivääriliselt Heiko Kraubner ja Indrek Lillsoo. Heiko võitles end kolmandale kohale meesveteranide 800 meetri jooksus. Indrek sai pronksise autasu meesveteranide kaugushüppevõistluselt, kusjuures enne viimast hüppevooru oli ta kinni veel hõbemedalis.

Kõikide tulemustega saab tutvuda siin: TULEMUSED

 

Kõik Anija valla võistlejad

Kergejõustik: Heiko Kraubner, Laur Kipper, Marius Unger, Tomas Unger, Indrek Lillsoo, Kaimo Rim, Cristlin Kuldmaa
Orienteerumine: Indrek Lillsoo, Sven Luks, Jaan Viirmann, Mai Viirmann, Piret Urmet, Riika Ploompuu, Brita Ploompuu
Discgolf: Rando-Juku Sirkas, Riivo Noor, Kelli Ellus
Mälumäng: Mart Schmeidt, Anne Oruaas, Rein Laumets, Kaire Kroon, Mihkel Kuuse
Jalgrattakross: Indrek Lillsoo, Rain Lillsoo, Sven Luks, Piret Urmet, Jaan Viirmann
Juhtide võistlus: Riivo Noor