Laupäeval, 25. augustil toimus Jõelähtme golfiväljakul demopäev Anija valla golfihuvilistele elanikele. Kokkutulnuid oli ligi kolmkümmend, kellele tutvustati golfimängu olemust pisikese loengu abil, näidati väljakuid, õpetati esimesi golfilööke ning peeti maha ka meeleolukas kolmeauguline võistlus PAR-3 Rising Star rajal Stone Course’il. Estonian Golf & Country Club’i poolt pidas sütitava tervituskõne klubi juhataja Hanno Kross, kes on sündinud Anija vallas Kehras.
Demovõistluse esikolmik jagunes:
I koht – Argo Tint
II koht – Riivo Noor
III koht – Marek Roomere
Koheselt peale demopäeva ja -võistlust toimus esimene IDA-HARJU GOLFIVÕISTLUS SA ANIJA SPORDIMAAILMALT, kus HCP löögimängus võtsid mõõtu Raasiku, Kuusalu ja Anija valla golfarid. Samal ajal toimus ka võistkondlik arvestus parima valla väljaselgitamiseks.
Individuaalselt vormistati esikolmik:
I koht – Tarmo Paju (74 lööki – hcp 13), Raasiku vald
II koht – Uku Hinsberg (76 lööki – hcp 10), Raasiku vald
III koht – Anneli Raukas (76 lööki – hcp 30), Raasiku vald
Võistkondlikult noppis esikoha ning ka järgmise Ida-Harju Golfivõistluse korraldamise võimaluse RAASIKU valla tiim, mille nelikusse kuulus lisaks individuaalse võistluse võitjatele ka Reimo Vilberg. Järgnesid Anija ja Kuusalu võistkonnad.
Parimaid pärjati karikatega, mille olid välja pannud SA Anija Valla Spordimaailm ja Anija Vald. Auhinnalauda katsid ka Ida-Harjumaa nädalaleht Sõnumitooja, kohvik Sohvik Kehrast, Jaan Oruaas, EGCC ja Büroomaailm. Tervitusjooki ja maitsvaid suupisteid demolistele ning hõrgu õhtusöögi võistlejatele pakkus Golfirestoran Musi.
Demopäeva eestvedajad olid Anija vallavolikogu esimees, Estonian Golf & Country Club liige Jaan Oruaas, SA Anija Valla Spordimaailm tegevjuht Mihkel Kuuse, EGCC eestseisuse liige, Anija valla elanik Eve Pärnsalu ja EGCC tubli golfiedendaja Arvo Kriventsel, samuti Anija vallast.
Loodetavasti nautis Anija valla rahvas golfipäeva ning aasta-paari pärast on loota nendepoolset golfipisikuga nakatumist ja Anija valla tiimi väga edukat esinemist tulevastel Ida-Harju golfiturniiridel.
Head harjutamist ja jätkuvat golfilusti ka Raasiku ja Kuusalu rahvale! Jääme ootama uusi mängijaid ja mänguvõimalusi.
Korraldajate nimel,
Eve Pärnsalu