Novembrikuus toimub ülemaailmne Movember liikumine, mis keskendub meeste tervisele ja on rahva seas rohkem tuntud kui vuntsikasvatamise kuu. Teatavasti ei ole Eesti mehed just väga aktiivsed enda tervise eest hoolt kandma, kuid Movember ärgitab mehi liikuma novembris vähemalt 60 kilomeetrit. Kõlab hirmuäratavalt? Aga see on keskmiselt vaid 2 kilomeetrit päevas ja seda võib teha nii jalutades, joostes, rattaga sõites või muul kondiaurul töötaval viisil. Kelle jaoks on need tegevused tüütud, siis on paslik ühineda mõne treeninguga, kus üheskoos teistega oma eesmärke täita.

Ühine Anija Valla Vuntside tiimiga ja hakkame koos eesmärgi poole astuma! Ka naised on oodatud liituma ning oma meestele toeks olema. Vuntsi ei pea keegi kasvatama!

Logi sisse ja ühine tiimiga:
https://ex.movember.com/mospace/team/

Uuri rohkem Movemberi kohta: https://ex.movember.com/?home

Sporditreeningute kohta Anija vallas saad rohkem informatsiooni meile kirjutades: spordimaailm@anija.ee või FB Anija Valla Spordimaailm.