Novembris aset leidnud ülemaailmne Movember liikumine (loe lähemalt: https://anijavallasport.ee/2018/11/05/movember-anija-valla-mehed-liikuma/) tõi Anija Valla Vuntside tiimi 17 liiget, kes asusid jahtima personaalset eesmärki läbida kuu jooksul vähemalt 60 kilomeetrit kõndides, joostes või jalgrattaga sõites. Oma läbitud kilomeetreid märkisid liikumispäevikusse 11 tublit, kes läbisid kamba peale kokku üle 750 kilomeetri.
 
Kõige enam kilomeetreid läbis Nelli Restov, kes kogus jalutades ja rattaga sõites 195 kilomeetrit. Väga head minekut näitasid ka Marina Glushkova (138 km), võistkonna kapten Mihkel Kuuse (110 km), Tõnu Restov (90 km) ja Katrin Roomere (73 km).
 
SA Anija Valla Spordimaailm tegevjuht Mihkel Kuuse sõnul on sellised aktsioonid, mis ärgitavad inimesi rohkem liikuma ja oma tervise eest hoolt kandma, väga kiiduväärt ettevõtmised. “Pimedal ja külmal ajal langeb paljude inimeste kehaline aktiivsus märgatavalt, sest ei leita piisavalt motivatsiooni end vabal ajal toast välja vedada. Movember pakub võimalust ärgitada neid inimesi kindla eesmärgi suunas liikuma ning julgustada nende lähedasi samuti kaasa lööma.”
 
Anija vallas toimus selline kollektiivne ettevõtmine esimest korda ning loodetavasti jätkub tulevatel aastatelgi.
 
Anija Valla Vuntside koduleht: https://moteam.co/anija-valla-vuntsid