Kauaoodatud talv on Eestimaa pinnal tugevalt kanda kinnitanud, mis tähendab seda, et avanenud on võimalused harrastada vabas õhus talviseid sportlikke tegevusi.

Kehras on väga populaarne Kehra staadioni puhkealal asuv kelgumägi koos uisuplatsiga. Kelgumäel on madalam ning kõrgem nõlv vastavalt liikuja vanusele ja kogemusele. Künkast on võimalik alla liuelda kelguga, suuskadel või lumelaual. 2016. aasta lõpus rajatud täismõõtmetes uisuplats on ääristatud poordiga ning pakub võimalust algajatel ja edasijõudnutel uisutada või mängida jäähokit. Staadioni ümbruses ja terviserajalt kuni Kaunissaareni kulgevad vaba- ja klassikatehnika harrastamise võimalusega suusarajad. Kelgumägi ja uisuplats on iga päev valgustatud kuni kella 23ni. Staadioni aia ääres on olemas ka soojendusega WC. Alavere külas on Spordimaailma suusarajameister samuti head tööd teinud ja sõitnud rajad sisse kooli staadionile ning parki. Teravamate suusaelamuste jaoks sobivad kindlasti Kõrvemaa suusarajad, mille kohta saab rohkem infot SIIT.

VAHENDITE LAENUTUS

Kehra spordihoonest on võimalik uiske ja suusavarustust laenutada lahtiolekuaegadel E-R 8-22, L 10-13, P 10-20. Rohkem infot laenutuse ning olemasolevate uisu- ja suusasaabaste suuruste kohta saab spordihoone administraatorilt telefonil 6084175.