Kolmapäeval, 17. mail toimusid Kodasool Harju meistrivõistlused valikorienteerumises. Tütarlaste N14 klassis oli parim Karmen-Eveli Kauge, 2. koha saavutas Brita Ploompuu. N45 klassis sai 2. koha Riika Ploompuu, Mai Viirmann tuli neljandaks. Noormeeste M18 klassis saavutas esikoha Jaan Viirmann. M21 klassis tuli Rain Kauge 5. kohale ning M45 klassis Argo Kauge samuti viiendaks.

Täpselt kaks nädalat hiljem, 31. mail toimusid Kõrvemaal Harju meistrivõistlused ka suundorienteerumises. Tütarlaste N14 klassis tuli maakonna meistriks Brita Ploompuu, Karmen-Eveli Kauge seekord diskvalifitseeriti. Naiste N45 klassis tuli Mai Viirmann 2. kohale ning Riika Ploompuu 5. kohale. Jaan Viirmann saavutas noormeeste M18 klassis 2. koha. M45 klassis sai Argo Kauge 3., M35 klassis Indrek Lillsoo 6. ning M21 klassis Rain Kauge 8. koha. Kõik sportlased kuuluvad orienteerumisklubi Põrgupõhja nimekirja.