Teisipäeval, 30. aprillil toimus Anija Valla Spordimaailma poolt korraldatud traditsiooniline Anija valla jüriöö teatejooks, mille 4-kilomeetrine marsruut kulges läbi Kehra linna. Võistlusel osales üheksa võistkonda koos üle poolesaja jooksjaga.

Jüriöö jooksu võitis neljandat aastat järjepanu spordiklubi Anija Unitedi võistkond (Rene Loog, Risto Unt, Zinaida Kruusalu, Priit Tammelaan, Teele Sikk, Roland Aguraiuja), kes oli pingelises lõpuheitluses parem tänu ankrumehe Roland Aguraiuja lõpuspurdile. Võitjast kõigest 6 sekundit hiljem lõpetas orienteerumisklubi Põrgupõhja võistkond (Jaan Viirmann, Rain Lillsoo, Riika Ploompuu, Sven Luks, Brita Ploompuu, Indrek Lillsoo) ning kolmanda koha saavutas esmakordselt osalenud Anija vallavolikogu esindus (Karl Johannes Kask, Peep Kask, Katrin Roomere, Hannes Pikkel, Inga Koitla, Ranno Soots).

Nooremates vanuseklassides osalesid Kehra Gümnaasiumi õpilased.

4.-6. klasside arvestuses olid kiireimad jalad 6. b klassi õpilastel. Teisele kohale tuli 4. a ning kolmandaks 4. b.

1.-3. klasside arvestuses võitis esikoha 3. a. Teise koha saavutas 3. c ning kolmanda koha 2. a punane võistkond.